English Deutsch Italiano
Holczer, Jákó & Boros Ügyvédi Iroda
Irodaépület

Bemutatkozás - rólunk

A Holczer, Jákó & Boross Ügyvédi Iroda 1992-ben alakult, és azóta is folyamatosan növekszik.

Több mint 20 éves tapasztalaton alapuló tevékenységünket elsősorban multinacionális, nagy- és középméretű vállalatok részére fejtjük ki, de magyar és külföldi magánszemélyek részére is biztosítjuk szolgáltatásainkat. Magas szintű, jól megközelíthető „back office”-t működtetünk mintegy 320 négyzetméteren Ügyfeleink hatékonyabb kiszolgálása érdekében.

Irodánkban 6 partner ügyvéd, 2 alkalmazott ügyvéd és több együttműködő ügyvéd dolgozik, munkánkat segíti számos ügyvédjelölt, jogi asszisztens és egyéb alkalmazott. Jól prosperáló együttműködést folytunk neves hazai és nemzetközi ügyvédi irodákkal.

Hitvallásunk szerinti célunk magas szintű szakmai tudást, megoldás orientált és hatékony szakmai segítséget nyújtani Ügyfeleinknek, úgy, hogy eközben a legteljesebb mértékben megőrizzük a közvetlenséget és a személyes, bizalmi viszonyt az ügykezelés során. Így Irodánk ötvözi a nagy nemzetközi ügyvédi irodák és az egyéni ügyvédek nyújtotta szolgáltatások minden előnyét.

Magas szinten képviseljük Ügyfeleinket valamennyi jogterületen. Megbízóink rendszeresen igénybe veszik szolgáltatásainkat jogi tanácsadás, peres és peren kívüli képviselet, állandó vagy eseti megbízások formájában. Kiemelkedő tevékenységet végzünk az ingatlan-beruházásokkal kapcsolatos jogi, szakmai területen, rendszeresen kapunk megbízást pénzügyi akvizíciókhoz kapcsolódó jogi átvilágítások elvégzésére, és az ezzel kapcsolatos komplex jogi vélemények elkészítésére. Több cég felvásárlásában működtünk közre, ennek keretében a társaság teljes, mindenre kiterjedő jogi átvilágítása volt a feladatunk, melynek során véleményeznünk kellett a cég társasági jogi helyzetét, polgári jogi és munkajogi szerződéseit, kötelezettségvállalásait.